Wij ontlasten u van het zware schoonmaakwerk

Opkuis na brand, overstroming of ander schadegeval

Ons weer krijgt meer en meer grillige vormen. Een overstroming, blikseminslag of sterke rukwinden zijn dan ook niet langer een vreemd fenomeen. Spijtig genoeg komt er met soortgelijke weerstoestanden vaak heel wat opkuiswerk kijken. Bij BS Cleaning zorgen wij voor de nodige assistentie hierbij en nemen we de opkuis na een brand of noodweer nabij Turnhout en Nijlen volledig voor onze rekening.

Snel en zonder sporen gereinigd

Onze schoonmaakploeg heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van de opkuis na een brand of ander schadegeval in de ruime regio rond Turnhout en Nijlen. Wij weten dan ook meteen hoe we dit probleem moeten aanpakken. We zorgen voor een snelle interventie zodat u zo snel mogelijk uw leven terug kunt hervatten.

Reiniging van vloeren, muren, plafonds

Elk schadegeval is anders. Daarom maken wij voor elke opdracht ook een persoonlijke offerte op. U kunt ons inroepen voor hulp bij de opkuis na een brand in uw winkel, bedrijf of woning regio Turnhout en Nijlen. Wij zorgen dan dat alle roetsporen verwijderd worden. Ook bij waterschade door een lek of door overstroming kunt u op ons een beroep doen. Neem contact op voor meer info!

Voor & Na


Contacteer ons! 014 96 01 92